LA BOUCHE - SOS
Nem minden ötletét tudja majd szabadon megvalósítani. Egy dolog előkészítése, amit a szívén visel, még sok idejét elveszi, de a végén minden rendbe fog jönni.
Keljen fel egy fél órával korábban, mint szokott, ezzel sok stressztől kímélheti meg magát. A délelőtti órákban váratlan feladatai adódnak, így könnyen elúszhat az időbeosztással.
könnyen perlekedő hangulata támad, és konfliktusba keveredhet. Ha azonban képes kikerülni a konfliktusokat, akkor most nagyot léphet előre a karrierjében!
Egyre nagyobb akadályokat kell leküzdenie. Észjárása pontos és világos, ami elősegíti a kommunikációt
Rengeteg munka áll ön előtt, és nem tud mindent a saját igényeinek megfelelően intézni. Ami az anyagiakat illeti, ne legyen túlságosan nagylelkű
Ma a szokásosnál többet kell bosszankodnia olyan apró-cseprő ügyek miatt, amik felett máskor könnyedén átsiklott. Most gyengébb az immunrendszere, hamarabb megfázhat! Figyeljen oda a táplálkozásra
Kerülje a kapkodást és sietséget, mert könnyen bajhoz vezethet. A nap kitűnő a befektetések szempontjából. Ha meghívást kap, fogadja el!
Megismerkedhet valakivel, aki vagy a karrierjében segíti előre, vagy egy remek pénzügyi tanácsot ad önnek.
Ön elég bátor ahhoz, hogy a terveit és az elképzeléseit magabiztosan elő tudja adni.. Mindig gyakorlatias, és ezzel jó benyomást kelt, a többiek megbíznak önben, és adnak a véleményére.
A titkait ne fecsegje ki senkinek, mert visszaélhetnek vele! Pénzügyi helyzete az elkövetkező időben sokat javulhat, érdemes valami hosszú távú befektetéssel megalapozni a jövőjét
Jól teszi, ha ön is törődik azokkal az emberekkel, akik sok jót tettek önért. Még akkor is, ha pillanatnyilag haragban vannak, módja lehet rá, hogy kiegyenlítse a számlát.
A csillagok óriási lehetőségeket jeleznek a mai napra. Minden tényről győződjön meg saját maga, semmit ne bízzon a véletlenre.

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Hajnalka nevű olvasóinkat.
Hajnalka: 19. századi névalkotás a hajnal szóból származik. E kicsinyítőképzős név egyben virágnév is
Holnap Gedeon, Johanna napja lesz.

Kék Duna horoszkóp