Kívánságműsor 17-21-ig
Leslie Clio - I Couldn't Care Less
29. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
13 21 44 47 52
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 2.049.176.095
4 417.300
3 8.400
2 870
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Rendkívül optimista és extrovertált természetének köszönheti, hogy még a bántásokat is jobban viseli, mint más emberek. Még arra is hajlandó, hogy egyszerűen elengedje azokat a füle mellett
Ideje lenne tisztáznia végre egy kényes ügyet a kedvesével. Ám csakis a személyes megbeszélésnek van értelme. A telefon nem a megfelelő csatorna az érzelmi félreértések tisztázására
A szokásosnál keményebben léphet fel a munkahelyén, amivel kivívhatja egyesek nemtetszését. Azonban, különösen, ha ön a főnök, nem tehet másként.
Ha meg akar menteni egy barátságot, vagy egyik rokonához fűződő kapcsolatát, akkor önnek kell egy tisztázó beszélgetést kezdeményeznie ennek érdekében.
Ami tegnap még problémát jelentett önnek, az mára egy csapásra megoldódhat, méghozzá a legspontánabb és egyben legfrappánsabb módon.
Nyugodt, csendes napra számíthat, szinte már unja is, hogy nem történik semmi. Ezért hajlamos lehet valami tréfát kieszelni, hogy kicsit felrázza a környezetét. De ne vesse el azért a sulykot!
Ha az étekézési szokásain szeretne változtatni, vagy valamilyen új sportba kezdene, ma megtalálhatja a megfelelő embert, aki ezekben tanácsot adhat önnek.
Rengeteg a teendője, a legjobb, ha listát készít róluk, és szigorúan tartja magát az időbeosztásához
Ha ma amúgy is jó hangulatban ébredt, akkor szó szerint úszhat a boldogságban. Egyéb esetekben megnőhet a féltékenységre, zaklatottságra való hajlama.
Bármennyire sürgeti is önt valaki egy döntés meghozatalára, a csillagok fényében azt javaslom, hogy inkább aludjon rá még pár napot, mielőtt bármit is választana.
Egy váratlan SMS zaklathatja fel ma a Bak jegyűek idegeit. Minden erejére és önuralmára szüksége lesz ahhoz, hogy ne reagálja le rögtön és spontán módon a dolgot. Főleg ne tegye azt haraggal
Mintha felgyorsulnának ön körül az események, minden vágya egyszerre teljesülhet. A nagy boldogságban is meg kell azonban őriznie a higgadtságát a munkahelyén

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Flóra, Márta nevű olvasóinkat.
Flóra: latin eredetű mitológiai név, a virágok és a tavasz római Istennőjének a neve. Jelentése: virág.
Márta: arameus eredetű bibliai név. Jelentése: úrnő
Holnap Judit, Xénia napja lesz.

Kék Duna horoszkóp