KID ROCK - Born Free [Radio Edit]
41. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
4 31 38 75 89
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 0
4 2.647.925
3 26.030
2 1.565
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
A szerelemben hajlamos lehet az összetűzésekre, pedig nem kellene, hogy így legyen. Ha egy kicsivel kevésbé lenne konok, máris megdobogtathatná társa szívét.
Attól, hogy ön stramm, a könnyelműségre egyáltalán nincs oka. Akkor is öltözzön az évszaknak megfelelően, ha nincs hozzá kedve.
Jól teszi, ha növeli a munkával töltött idejét: most átlagon felül jó lehet a teljesítménye és a munkabírása is.
Annyi hiábavaló álmodozás és lehetetlen illúzió után végre a realitások felé kellene fordulnia a pénzügyeket illetően. Számolja ki, hogy pontosan mennyit költhet.
Jó ez a nap arra, hogy elemezze a problémákat, és meghatározza a céljait. Folytassa le ma azokat a beszélgetéseket, amelyeket eddig halogatott.
Könnyen lehetséges, hogy egy fontos ügy elintézéséhez minden erejét be kell vetnie. Mivel ön türelmetlen személyiség, nehezére esik, hogy ne veszítse el időközben a lelkesedését…
egy kicsit jobban meg kell küzdenie azért, hogy a beígért pénz valóban megérkezzen a számlájára. Nyugodjon meg, az utánajárás ugyanis bőséges és talán nem is várt hasznot hozhat.
Munkaügyben kénytelen utazni, de ez az utazás sok bajjal és kellemetlenséggel járhat. Egy kollégájában csalódhat, ami sajnos akár pénzügyi veszteséget is jelenthet
Ha fogászati kezelést vagy bármilyen más beavatkozást halogat már régóta, most legyen mersze elmenni! Jobban bírja a fájdalmat, és gyorsabban is gyógyul.
Ha netán valamilyen lemaradásban lenne is, könnyebben kilábal a bajból, mint máskor. Csak arra figyeljen, hogy ne vigye haza a munkát.
Ahogy telik az idő, úgy válik egyre motiválatlanabbá, és úgy veszíti el a lendületét. Majdnem biztos, hogy este holtfáradtan fog beesni az ágyába, és úgy alszik majd, mint egy mormota.
Nemcsak hogy sokra viheti, de még pénzt is kereshet ebben az időszakban. Nagyon büszke az elért eredményeire, de azért ne hanyagolja el a közvetlen környezetét sem.

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Katalin, Katinka nevű olvasóinkat.
Katalin: görög eredetű. Jelentése bizonytalan. A görög nézet szerinti jelentése: tiszta, nyilazó, biztosan célzó
Katinka: a Katalin magyar becézőjéből önállósult.
Holnap Virág napja lesz.

Kék Duna horoszkóp