Mr. Probz - Waves
41. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
4 31 38 75 89
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 0
4 2.647.925
3 26.030
2 1.565
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Nehéz most megtalálnia a középutat. Tudja jól, hogy a szerelem nem játék, de azt sem akarja, hogy túl sok lemondással járjon, ha meg akarja őrizni a párját. Legyen kicsit megértőbb!
Úgy érzi, családja nem érti meg, vagy semmibe veszi. Ezt csak akkor róhatja fel hibának, különösen a kedvesének, ha beavatja őket a terveibe. Mondja el azt is, miben számít a segítségükre!
Ne becsülje le magát, használja ki az adódó lehetőségeket, koncentráljon a munkájára, mert abban lehetnek nagy lehetőségei. Egy magas állású személy titkon hódolójává válhat.
Valószínűleg anyagi gondokkal küzd. A kapcsolat, karrier, pénz gyakran járnak együtt, még ha látszólag nem is tartoznak szorosan össze. Az egyik változása maga után vonja a másikat.
Szaturnusz hatására az öregedés első jeleit figyelheti meg magán. De nem minden változás teljesen visszafordíthatatlan. Most még megteheti a késleltetést szolgáló lépéseket.
Ha baj éri, hajlamos úgy viselkedni, mint egy kisgyerek. A hisztijével, siránkozásával másokra próbálja átruházni a problémáit. Nem ez a módja annak, hogy a párjától segítséget kérjen.
A sikeres embert önről mintázták, a szerencse aktivitással párosul az éle­tében. Használja ki az alkalmat, keresse a tapasztaltabb kollégái társaságát, s fogadja el a tanácsaikat!
A számítógépes kapcsolat ma számos félreértés forrása lehet, ám a nyelvi nehéz­ség másként is jelentkezhet. Egy külföldi tartózkodás különösen kalandos lehet most a Rákok számára.
Vénusz a pénzügyi támogatók, vagy gyengéd vonzalom lehetőségére mutat. Ha ellenséges érzelmeit ésszerűen fejezi ki, akkor most jelentős eredményt is elérhet a munkahelyi harcokban.
Mindenki változik, de a túlzott elvárások idegi feszültségekhez, rosszabb esetben törésekhez vezethetnek. Legyen rugalmasabb! Használja ki, ahogyan már korábban is, a humorérzékét!
Javítson a főnökeivel vagy a hivatalos szervekkel való kommunikációján! Kerülje a technikai eszközök használatát. A békesség érdekében ma nem ártana a lemondást gyakorolnia.
Kapcsolata egyfajta mérleghinta játékká változott az utóbbi időben. Különösen akkor nehéz ez a fajta libikóka, ha teljesen más súlycsoportba tartoznak. Mármint lelki értelemben.

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Hugó nevű olvasóinkat.
Hugó: a Hug kezdetű, germán eredetű nevek rövidülése. A névelem jelentése: értelem.
Holnap Áron napja lesz.

Kék Duna horoszkóp