OMEGA - FEKETE PILLANGÓ
33. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
6 52 57 68 86
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 0
4 2 332 290
3 22 520
2 1495
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Hajlamos lehet régi, jól bevált struktúrákat felrúgni, mindent megváltoztatni életében. A végleges döntésekkel inkább várjon néhány napig. Egy hétig. Sőt akár egy hónapig.
Erősítse szervezetét valamilyen multivitaminnal. Jót tesz a sok zöld és narancspiros étel - zöldség és gyümölcs formájában. Egyen dinnyét, tököt!
Kicsit keveset alszik mostanában: olyan elkötelezettséget vállalt, ami nemigen hagy időt a pihenésre. Ugyanakkor jobban oda kell figyelnie testi szükségleteire
Folytonos kihívásoknak van kitéve, de gyakran már ott is küzdelmet lát, ahol valójában segítségre lelhet.
Ha továbbra is a halogatás taktikáját alkalmazza, a megoldatlan ügyek lassan megoldhatatlanná válnak. Egy baráti tanács, bár jó szándékú, de ha megfogadja feldúlhatja életét.
Ha az otthonában nincs rendben valami, akkor semmi sem működik igazán. Egy takarítás segíthet abban, hogy a gondolatait is letisztázza.
Belső feszültsége néha már-már elviselhetetlen. Próbáljon meg kikapcsolni. A sport segíthet a feles energiái levezetésében.
A kiábrándulás keserű piruláját előbb-utóbb le kell nyelnie, önön múlik azonban az értékelés. A valóság szebb.
A sok harc után most egy kicsit nyugodalmasabb időszak következik életében. Most elsősorban anyagi helyzete javítására kell koncentrálnia
Többszörös válaszútra kerülhet, de semmiképp se döntsön ösztönösen, mintegy „gyomorból”. Karrierje építéséhez keressen támogatókat!
A keménységet lágysággal takargatja, de van, aki átlát a szitán. A taktikázás visszafelé is elsülhet, lehetőség szerint legyen nyílt és egyenes mindenkivel szemben.
Párja veszekedős kedvében van, ha békét akar, inkább ne provokálja. A közlekedésben is legyen nagyon óvatos, valahogy most megszaporodnak az őrültek az utakon

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Menyhért, Mirjam nevű olvasóinkat.
Menyhért: germán eredetű Meinhard névből származik. Elemeinek jelentése: erő és erős, merész. A magyarban a Menyhért névvel helyettesítették a napkeleti bölcsek egyikének a legendabeli nevét, a Melchior nevet.
Mirjam: a Mária eredeti héber formája.
Holnap Bence napja lesz.

Kék Duna horoszkóp