SEAN PAUL/Dua Lipa - No Lie
Ha esetleg egyedül van még, jó esélyeket kap arra, hogy megismerkedjen valakivel.A szerelem ma egy egészen hétköznapi helyen csaphat le önre!
Kissé kimerült az utóbbi időben. Szüksége van egy kis kényeztetésre, feltöltekezésre, örömre! Ne sajnáljon magától semmit
Ha az tesz jót a lelkének, akkor vegyen magának valami szépet! A pihenésre is szánjon elég időt.
A szervezete is kimerülőben. Talán mégis inkább pihenésre kellene szánnia a mai napot, nem a takarításra
Egy téma nem hagyja nyugodni, pedig már nagyon régi probléma - ne aggódjon, idővel majd ez is rendeződik!
Nagyon szép, ha megpróbálja elkerülni a konfliktust, most mégse ezt az utat válassza. Ne tegyen úgy, mintha mindennel egyetértene, ami ön körül történik.
Levegőváltozásra van szüksége. Nagyokat kellene sétálnia a hegyekben. Nem alkalmas a mai nap a tisztázó beszélgetésekre, ezt ne is erőltesse.
Ha régóta ki szeretne próbálni egy új mozgásformát, ma szánja rá magát! Önnek nagyon jót tenne a jóga, vagy a pilates, ha nem vett még rész ilyen edzésen, akkor ezeket is érdemes megnéznie.
Ha ma dolgoznia kell, biztos lehet benne, hogy nagyon hatékony lesz. Szinte magától fognak megoldódni a dolgok.
Nagyszerű ötletei vannak, hogyan tudná kedvesét, családtagjait, vagy barátait meglepni valamivel. Este töltse az idejét meghitt családi körben.
Ha meg tudná őrizni a hidegvérét, ezzel sok kellemetlenségtől kímélné meg magát. Ha ez sikerül, gördülékenyen haladhatnak az ügyei.
Nyugalomra van szüksége. Ehhez egyedül kellene lennie, így tudna igazán lazítani. Délután kerülje azokat a helyeket, ahol zajos társaság várná.

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Péter nevű olvasóinkat.
Péter: Péter apostol neve a bibliában eredetileg az arameus Kéfa, Kéfás volt, ennek görög fordítása a Petrosz név. Ez a görög Petra szóból származik, jelentése: szikla. A magyar Péter változat a névnek a latin Petrus formájából való.
Holnap Katalin, Kitti napja lesz.

Kék Duna horoszkóp