Kék Duna Reggel
COLDPLAY - Clocks [Edit]
41. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
4 31 38 75 89
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 0
4 2.647.925
3 26.030
2 1.565
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Ha nem várja egy biztos másik állás, legyen kevésbé öntudatos! Ha vitába keveredik a főnökével, az súlyos következményekkel járhat. Inkább legyen megalkuvó, mint munkanélküli.
Most minden garasért kétszeres harcot kell vívnia. A mai napon még arra is vigyáznia kell, nehogy félrevezesse, vagy megtévessze egy amúgy kedvezőnek tűnő lehetőség.
Baráti kapcsolatai felvirágoztatásával töltheti a napot. Az elkövetkező hétvégén rendezzen összejövetelt. Ne féljen attól, hogy a különböző meghívottak esetleg nem illenek össze!
Pénzügyi helyzete sokat javulhat az elkövetkező időben, de sok kiadásra is számíthat, leginkább családi ügyek miatt. Ez lemondást követel öntől, ráadásul szóváltásokkal is számolhat.
Szerződéskötéssel kapcsolatos ügyekben ma kérje ki egy jó ügyvéd tanácsát! Kiderülhet, hogy valaki csak hitegette eddig. Van azonban olyan, amire vagy akire biztosan alapozhat.
Baráti támogatókra nagy szüksége lehet a közeljövőben, ha a céljait meg akarja valósítani
Az önérvényesítés mostanában mindenekfelett áll az ön számára. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne törődne a szeretteivel. Éreztesse a szeretetét, de magát se szorítsa háttérbe.
Érdemes hosszú távú befektetéssel megalapozni a jövőjét. Ha eddig úgy gondolta, hogy képtelen saját vállalkozásra, ma történhet valami, ami a nézetei megváltoztatására bírja.
Uralkodó bolygója, a Merkúr az egzisztencia házában arra emlékezteti, hogy semmi sem lehet a családnál fontosabb. Gondjait most a Szaturnusz kedvezőtlen fényszöge kiélezheti.
Fedezze fel a stílusát! Ideje megtanulnia, melyik az az öltözet, amely igazán illik önhöz. Látogasson ma meg egy stylistot, vagy kérje egy ügyes barátnő segítségét! Ez még csak a kezdet.
Ha ön az erősebb nem tagja, és még nőtlen, szedje össze a bátorságát, kérje meg választottja kezét! A magányos hölgyeknek sem kell tétlenül várakozniuk, ma számos trükköt bevethetnek.
Fogadjon el egy meghívást, még akkor is, ha igencsak különösnek ígérkezik a társaság!

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Kornélia nevű olvasóinkat.
Kornélia: a Kornél férfinév latin eredetijének a női párja. Jelentése corneliusi, szarv, somfa
Holnap Kázmér napja lesz.

Kék Duna horoszkóp