Julian Perretta - Miracle
Ez a hét egyik legszerencsésebb napja. Most rendbe tudja szedni a gondolatait, végre lehiggad, és tisztán látja, merre kellene tovább haladnia, mi jelenthetne megoldást a problémáira.
Egy váratlan esemény miatt át kell szerveznie a mai napját, talán egy családtagjának kell segítséget nyújtania.
A szerelmi esélyei megnőnek, most könnyen párra találhat. Fogadja el a barátai meghívását! Az anyagiakkal viszont legyen óvatos, ma könnyen elúszhat a pénzzel
Ma feltétlenül szeretne valamit tenni. Váratlan eseményekre is számítania kell.Esetleg meglepetés szerűen meghívást kaphat egy partira
Egy sürgős feladat elintézése vár önre, de ha azt letudja, már nem kell több feszültséggel számolnia a héten.
Egy új kapcsolat lehetősége merül fel, talán egy kollégáján veszi észre, hogy vonzódik önhöz. Ha ön párkapcsolatban él, akkor sokat veszíthet azzal, ha flörtbe bonyolódik
Fordulhat ma a kocka. Most ön tud másokat ösztökélni, segíteni abban, hogy elhagyják a megszokott utakat. Lendülete és optimizmusa új megoldásokhoz vezeti.
Ma egy olyan ajánlatot kaphat, amit mindenképpen el kellene fogadnia. Ne szalassza el a lehetőséget. Ha állást keres, ma sikerrel járhat
A gyakorlatiasságot igénylő feladatokkal halad a legjobban. Ha lakás átalakítást, vagy költözést tervez, ma ügyesen és könnyen beszerezheti az új bútorokat!
Az intuíciója most különösen erős, segít önnek egy magánéletét illető kérdésben. Valószínűleg a távolabbi rokonai állítják egy nehéz választás elé.
Ma akkor érhet el sikert, ha hajlandó kompromisszumot kötni. Ha mereven ragaszkodik az elképzelésihez, akkor elutasításban lesz része, pedig szüksége lenne valaki segítségére.
Lendületben van, élvezi a száguldást és a jó hangulatot, ez jellemzi a mai napot. Az élet gyönyörű, ezt Önnek nem kell magyarázni! Ön mindenből képes a legjobbat kihozni.

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Rózsa nevű olvasóinkat.
Rózsa: a Rosa latin női névből származik. Már az Árpád-korban használatos volt.
Holnap Bella, Erika napja lesz.

Kék Duna horoszkóp