Kék Duna Reggel
GOSSIP - Move In The Right Direction [Album Version]
41. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
4 31 38 75 89
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 0
4 2.647.925
3 26.030
2 1.565
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Ne engedje, hogy a jó kedvét valami vagy valaki elrontsa. Igaz, hogy meg kell felelnie a feletteseinek, de ezt se vigye túlzásba, már bizonyított eleget.
Ma a rutinfeladatoknál jobban boldogul a kreatív tennivalókkal. Most bátran kezdeményezhet új megoldásokat, és az egyéni munkavégzésben is sikere lehet.
Ha Ön az egyedülállók táborához tartozik, akkor jobban jár, mint a kapcsolatban élők, a Merkúr ugyanis ma civakodást szít.
Ma nagyon óvatosan és körültekintően fogalmazza meg a mondandóját, és semmiképpen se szóljon be másoknak.
Sok bolygó áll úgynevezett levegős jegyben, vegyen hát egy mély levegőt, szedje össze magát, és bízzon jobban önmagában.
A morgós, zsörtölődő embereket ma kerülje el, ne engedje, hogy lelombozzák, a munkájával kapcsolatos oktalan kritikákat is engedje el a füle mellett!
Ha fáj a feje, arra egy kiadós alvás a legjobb gyógyszer. Igyekezzen minél hmarabb végezni a mai feladataival, hogy este hamar ágyba kerülhessen!
Jól gondolja meg, hogy hogyan beszél a feljebbvalóival, mert a félreértésekből komoly bajok származhatnak.
Fárasztónak ígérkezik a mai napja, nehéz lesz a mára ütemezett munkákat teljesíteni, egyrészt mert túlvállalta magát, másrészt rengeteg lesz a zavaró tényező.
Talán tisztáznia kell egy kis félreértést az idősebb családtagjaival, de a bolygók többsége azon dolgozik, hogy a lehető legjobb kedve legyen.
Nem kezdődik túl jól ez a nap: a házastársa és a családja valamit nem néz jó szemmel, és ezt minden reggel szóvá teszik önnek
Mosolyával ma mindenkit lehengerelhet. Munkahelyén is igyekezzen megőrizni jókedvét, a pozitív hangulat ragadós!

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Stefánia nevű olvasóinkat.
Stefánia: az István férfinévnek a latin Stephanus alakjából képzett női név.
Holnap Taksony napja lesz.

Kék Duna horoszkóp