Kívánságműsor 17-21-ig
ONE DIRECTION - Story Of My Life
37. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
7 39 40 58 68
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 0
4 2.428.080
3 23.625
2 1.430
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Kerülje a vitát, a civakodást, mert utólag nehezen tudja helyrehozni a dolgokat.
Beszélgetései során magabiztos hatást kelt, és gyorsan növelheti a befolyását. Előfordulhat, hogy túlságosan ragaszkodik az igazához
Ennél jobb tulajdonképpen már nem is lehetne: már kora reggel megvan a kellő lendület erre a napra, tehát ma minden a legjobban sikerül! Hajrá!
Optimista kisugárzásának köszönhetően könnyedén tud motiválni másokat
A befolyás, a hatalom és a kontroll fontosak az ön számára, és nehezére esik másoktól utasítást elfogadnia - kivéve, ha 100%-ig tiszteli az illetőt.
nem akar tovább várni senkire, vállalkozó kedve egyre csak nő, készen áll kockázatot vállalni, optimista hangulatban van.
Azt veheti észre, hogy azok az emberek irányítanak, akik sokkal nagyobb kommunikációs tehetségek, mint ön, és nem azok, akik önhöz hasonlóan munkájukat nagy szavak és gesztusok nélkül végzik el. Ne csüggedjen, hamarosan fordul a sorskerék.
Fontos, hogy ne csak álmodozva üljön egy sarokban, hanem használja ki a tehetségét! Anyagilag most jól mennek dolgai, de fontos, hogy fogadja is el, amit kap.
Gyorsan kimerül, és úgy tűnik, összecsapnak a hullámok a feje felett. Több szünetre van szüksége, mint máskor, fordítson több időt magára!
fontos, hogy reálisan lássa pénzügyeit, és ne vállaljon kockázatot. Ne akarja elérni a csillagokat, keressen inkább valamit, ami elérhető közelségben van.
Hamar vitába keveredik másokkal, és mivel Vénusz a Mérleg jegyében áll, könnyen megeshet, hogy kedvesével is veszekedni fognak.
Kedvesével meddő vitákba keveredhet anyagiak miatt. Próbálja meg elfogadni az érveit, és bízzon a szerencséjében! Jól járhat!

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Malvin nevű olvasóinkat.
Malvin: germán eredetű összetett név. Elemeinek valószínű jelentése: bíróság és barát
Holnap Petra napja lesz.

Kék Duna horoszkóp