CHARLIE - MINDENKI VALAKIÉ
Eleinte csak ki szeretne ma próbálni valamit: talán egy új hobbit, vagy játékot, ám annyira elbűvölheti önt a dolog, hogy a végén teljesen a rabjává lehet. Ezért nem mindegy, hogy mit is akar kipróbálni!
Valaki felkérheti ma önt, hogy adjon meg egy időpontot egy tárgyalásra. Egyelőre azonban még ne hamarkodja el a dolgot! Még nincs tisztában minden részlettel
Ma kész helyzet elé állíthatják önt, ami persze nemigen lesz az ínyére, minthogy ön nem szereti, ha mások akarják irányítani.
Akkor kaphat segítséget, mikor már teljesen kilátástalannak érzi a helyzetét. Tárja fel hát őszintén a helyzetét, mert van, aki meghallja, és mindjárt kész megoldásokkal állhat ön elé.
Már régóta várt bizonyos fontos híreket, melyek eddig mindig elkerülték. Most, mikor már-már lemondott a dolog pozitív kimeneteléről, hirtelen úgy fordul a sorsa, hogy mindent megkaphat.
A mai napon egy ismerőse, talán éppen a saját társa fordul önhöz tanácsért. Talán kedve volna kereken elhárítani, mert úgy érzi, hogy valamiképpen számonkérés is ez.
Úgy érzi, hogy valaki a környezetében mindig arra alapoz, hogy majd ön kihúzza őt a slamasztikából. A barátság kötelez ugyan, de tényleg nem mindegy, hogy milyen módon akar segíteni.
Úgy érzi, valaki az ön vállán akar feljebb jutni. Ugyan nincs ellenére a segítség, de azért a mértéktelenséget pofátlanságnak érezheti. Mégpedig joggal. Értesse meg az illetővel, hogy ennyit, és ne többet!
Mondja meg őszintén, hogy még nincs döntési helyzetben. Lehet, hogy ezzel elszalaszt egy jó lehetőséget, de még egyáltalán nem véglegesen.
mindenhez olyan szerencsés kézzel nyúlhat hozzá, hogy egy-kettőre helyrehozhatja, amit ön, vagy mások elrontottak.
Rengeteg változásra számíthat az életében. Igaz, bizonyos szempontból még így is állóvíznek érezheti az életét, de csak látszólagosan.
A változások érlelő jellegűek, és ha még arra is hajlandó, hogy tanuljon valamit, akkor a szellemi szintjében is nagyon emelkedhet.

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London
Regisztráció
Köszöntjük Abigél, Alex nevű olvasóinkat.
Abigél: héber eredetű bibliai név. Jelentése: az apa öröme.
Alex: a görög Alexis névnek illetve az Alexander névnek a rövidülése. Jelentése: védő
Holnap Elvira napja lesz.

Kék Duna horoszkóp