MADCON/RAY DALTON - Don't Worry
Legyen nagyon őszinte, mondja el a párjának, ha bántja valami! Délután sétáljon egy nagyot a természetben, ez most különösen jót fog tenni önnek!
Jól tenné, ha meglepné magát valami új, szokatlan holmival, felújítaná például a ruhatárát. Nyugodtan költekezhet egy kicsit, hamarosan váratlan bevételre számíthat.
Használjon ki minden jó lehetőséget! Szerelmet, életörömöt jeleznek a csillagok. Csodálatos estét tölthetnek együtt a kedvesével!
Vigyázzon arra, hogy kinek mit mesél el! Így elkerülheti azt, hogy valakinek akaratlanul ártson.
Most kétségek merülhetnek fel önben aziránt, hogy mindent helyesen tett-e az elmúlt időszakban. Este lesz még néhány megbeszélni valója pár barátjával vagy a kedvesével.
Valóban élvezheti a nyugalmat, ami ezen a napon uralkodik. Ma mindennek a mélyebb értelmét látja. Szüksége van egy jó barátra, egy lelki társra.
Ne üsse az orrát más dolgába, csak azzal foglalkozzon, ami önre tartozik. Ha nem így tesz, kellemetlen helyzetbe sodorhatja magát
Nem sok esély van arra, hogy sikerüljön harmóniát teremtenie. Legyen kész a nehéz helyzeteket is vállalni, őszinteséggel sokat javíthat a kapcsolatán.
Ön ma a megtestesült nyugalom, ráadásul jól is szervezi a napját, mindenre jut majd ideje. A szerelemben a beszélgetéseik során közelebb kerülhetnek egymáshoz.
Úgy érzi, hogy rátalált a valódi szerelemre, románcukat mégis gondok és konfliktusok árnyékolják be. Szerencsére a partnere hajlandó a kompromisszumra.
Összetartozásuk a kedvesével még mélyebb jelentőséget nyer. Ha még viszonylag friss a kapcsolat, akkor talán a házasság, vagy a gyermekvállalás is szóba kerül önök között.
A szerelem előtt nincs akadály! Ma valaki biztosan az ön kedvében akar járni. Az este romantikusnak ígérkezik.

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Gyöngyi nevű olvasóinkat.
Gyöngyi: a gyöngy névből származó újabb kori név.
Holnap Salamon napja lesz.

Kék Duna horoszkóp