ELLIE GOULDING - Love Me Like You Do
41. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
4 31 38 75 89
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 0
4 2.647.925
3 26.030
2 1.565
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Az Uránusz és a Hold találkozásának kedvezőtlen hatása, hogy sokkal inkább hajlamos a szélsőséges érzelmekre és kitörésekre. A figyelme is szétszórt, ezért nézzen jobban a lába elé!
Sajnos magánéleti problémákra számíthat ma és az elkövetkező hét végén. Hogy ez mennyire súlyos, az azon is múlik, hogy ön milyen mintákat hozott magával a gyerekkorából.
A mai napon négy bolygó is áthalad éppen az Oroszlán jegyén, hatásukra ma teljesen másként viselkedik, mint megszokták öntől. Még a közeli ismerőseit is meglepheti a reakcióival.
Folyamatos belső feszültséget érez, amit persze kifelé nem mutat, csak a közvetlen hozzátartozói sejtik, hogy min megy keresztül. Valakivel meg kellene osztani a gondjait!
Előfordulhat, hogy meggondolatlan szavaival ma megbánthatja a környezetében élőket. A tetejében éppen azokat, akiket a legjobban szeret, és akiknek a legtöbbet köszönhet.
Kétségtelenül sokat haladt előre a ranglétrán, de nem is érzi magát kipihentnek, akkor pedig talán jobb volna, ha be sem tenné a lábát a munkahelyére.
Már kora reggel valamiféle bizsergést érezhet a tes­tében: valamit szeretne, és ezt most el is érheti, legyen szó egy új sportról, kihívást jelentő munkáról, vagy szerelemről.
Az Uránusz hatására ma szinte lehetetlen követni a hangulatváltozásait. Jobb, ha nem is várja el ezt a kedvesétől, de a kollégáitól se. Jobban teszi, ha pozitívabban áll a dolgokhoz.
Szétszórt és figyelmetlen lehet, ezért nem jó ma semmi komoly tárgyalást, nagy odafigyelést igénylő munkát, pláne szerződéskötést időzítenie.
Ma az ég kegyeltjének érezheti magát, még ha csak apróságról is van szó. Ön érti a jeleket, és tudja, hogy a bosszantó dolgok is segítségünkre lehetnek.
Itt az ideje annak, hogy végre új ismeretségeket kössön. Ehhez nem is kell messzire mennie. Azok, akiken eddig talán keresztülnézett, ma más színben tűnhetnek fel ön előtt.
Nehezen találja a hangot kollégáival. Felületesen fogalmaz, és kapkod. Ha még ehhez túl nagyot is akar, épp az ellenkezőjét érheti el. Vegyen vissza a szónoklatokból, és mosolyogjon!

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Dominika, Domonkos nevű olvasóinkat.
Dominika: Dominikusz férfinév női párja. Latin eredetű.
Domonkos: a latin Dominikusz név magyar formája. Jelentése az úrhoz tartozó, Istennek szentelt.
Holnap Krisztina napja lesz.

Kék Duna horoszkóp