ROB THOMAS - Lonely No More
Az üzleti megbeszélései gyorsan és nagyobb problémák nélkül zajlanak le, minden tökéletesen alakul anyagi szempontból is
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez lendületessé teheti önt, és bátorságot ad ahhoz, hogy egy új ötletét is megvalósítsa.
Vigyázzon, hogyan fogalmazza meg a mondandóját, mert valaki szántszándékkal kiforgatja a szavait, és rosszindulatú pletykát indít el.
Értesül egy továbbképzésről, ezen mindenképpen részt kellene vennie. Délután kissé nyugtalanná válik a hangulat, váratlanul szembe kerülhet egy új feladattal.
Az ötleteit képtelenségnek tartják egyesek, de ez önt ne zavarja, helyesek a meglátásai. A munkahelyén sokan irigykednek önre, és nem nézik jó szemmel, ahogy előre halad a ranglétrán!
A pénzügyi problémáival kell most szembesülnie. Ha állást szeretne változtatni, nincs sok ideje várni és keresgélni, jó lenne, ha már ma belekezdene a dologba!
Sajnos nem sikerül elvégeznie, amit mára tervezett, mert mindig közbejön valami, vagy ön lesz kicsit lassúbb, mint máskor. Ha még nem foglalt a szíve, a szerelem ma váratlanul betoppanhat
Fárasztja a napi rutin, újdonságokra vágyik. Szerencsére sokan adnak a véleményére, és a délután folyamán szokatlan feladatok elvégzésében is megmutathatja a tehetségét.
Reggel egy kellemetlen konfliktus is nehezíti a napját. Délután viszont az útjába sodorhat az élet valakit – ez az ismeretség nagy befolyással lesz a jövőjére!
Legyen megértő a párjával, valószínűleg munkahelyi gondok nyomasztják, emiatt ingerült. Arra is figyeljen, hogy ne avasson olyasvalakit a bizalmába, akiben nem bízik meg száz százalékosan!
A félreértéseket sikerül gyorsan tisztázni, de azért legyen óvatos, ma ne fogjon bele semmilyen új dologba, mert ez csak újabb bonyodalmakhoz vezetne.
A megérzései most átsegítik a nehéz helyzeteken, de ha egy mód van rá, most ne kezdjen bele új dolgokba. Épp elég kihívást jelentenek a meglévő feladatok is… Este pihenjen minél többet!

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Adalbert nevű olvasóinkat.
Adalbert: germán eredetű név. Elemeinek jelentése: nemes és fényes, híres.
Holnap Vencel napja lesz.

Kék Duna horoszkóp