ALPHAVILLE - BIG IN JAPAN
Ne mérgelődjön sokat, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte. Hagyja, hogy a párja, vagy a családtagjai tervezzék meg a mai napot!
Ha ma csak a sikert hajtja, akkor könnyen előfordulhat, hogy hajótörést szenved. Ha viszont egy kicsit önmagába tudna nézni, csodálatos gondolatai és ötletei lehetnének. Lassítson le!
túl sokat kombinál, és hajlamos elmerülni a részletkérdésekben. Azért előnye is származhat a dologból, esetleg olyan problémákra is választ találhat, amelyek régóta nyomasztják.
A Hold a Vízöntő jegyében jár, ön ma nagyon kreatív és találékony. Apróságokkal sikerül az otthonát széppé tenni, és erre büszke is lehet.
Este visszavonultságra és nyugalomra van szüksége, próbáljon ki egy új receptet, főzzön együtt a párjával!
Ha ön egyedülálló, akkor ma este menjen társaságba, megismerkedhet valakivel, aki őszintén lenyűgözi. Ha párkapcsolatban él, akkor itt lenne az ideje egy kettesben eltöltött, romantikus estének!
Áldozza a napot az édes semmittevésnek! Ma úgyis nehezen kényszeríti magát munkára, ne is kínlódjon ezzel! Az este kedvez a társasági összejöveteleknek, házibuliknak.
Ha hátralép egyet, és úgy szemléli az eseményeket, ráébredhet, hogy igazán elégedett lehet az életével.Este maradjon a párjával.
Fáradt és kedvetlen lehet. Ne rontsa tovább a hangulatát azzal, hogy olyasmi miatt aggodalmaskodik, amin változtatni nem tud, és amiről nem is tehet… Találkozzon inkább a barátaival!
Most néhány terve kudarcba fulladhat, mert nem egyedül tartja a kezében az irányítást. A délután azonban annál szebb lesz! Ragyogóan szót ért mindenkivel.
Ma nem szabad gyorsan és kapkodva tevékenykednie, különben komoly hibákat követhet el, vagy saját magát csaphatja be valamivel. Délután váratlan látogatója érkezhet!
Kimerítő hetet tudhat maga mögött, ezért ha lehetséges, ne induljon hosszabb útra autóval. Az estét szánja pihenésre, mondja le a programjait!

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Géza nevű olvasóinkat.
Géza: régi magyar személynév, többek között szent István király apjának, Géza fejedelemnek a neve. Török eredetű méltóságnév, jelentése herceg. A név mai formája a középkori írott forrásoknak a 19. századi téves olvasatából származik
Holnap Edina napja lesz.

Kék Duna horoszkóp