Elle King - Ex's & Oh's
Mesébe illő napnak ígérkezik ez a mai. A szerelemben is nagyszerű dologra számíthat: ha ön egyedülálló, akkor ma egy sorsszerűnek tűnő találkozásban lehet része!
Szívesen vesz szervezési feladatokat a kezébe. Optimista kisugárzásának köszönhetően könnyedén tud motiválni másokat.
Nyugodtan mondhat egyszer nemet is, ha túl soknak érzi a terhet a vállán. Ne dolgozzon többet, mint amennyit feltétlenül muszáj. Ma este töltse a jó barátaival az idejét.
Többet kellene törődnie a barátaival, mert az utóbbi időben kicsit elhanyagolta őket. Egyikőjük ezt szóvá is teszi, valószínűleg megsértődött önre az illető. Igyekezzen kimagyarázni magát!
Ha anyagi ügyekben kell döntenie, akkor nyugodtan hagyatkozhat a többiek tanácsaira. Beszéljen az aggályairól, kételyeiről, közösen hamar találhatnak megoldást.
Minden jel arra mutat, hogy ma fontos információkhoz juthat. Ezek befolyásolják annak az ügynek a sikerét is, amelyen most éppen dolgozik.
Próbáljon meg nem mindig csak a munkára gondolni. Egy a kedvesével folytatott beszélgetés folyamán nagyszerű ötlete támad!
nehezen birkózik meg a nehézségekkel. Estére már maga mögött hagyhatja a problémákat.
Nem csak a szerelemben, hanem a munkájában is sikeres lehet. Tartsa nyitva a szemét és a fülét!
Ma több kritikus helyzetet is ki kell majd védenie. Muszáj lesz ésszerű döntéseket hoznia, még akkor is, ha a szíve mást diktál.
Ha teheti, mindenképpen maradjon pártatlan. Este már kitűnően fogja érezni magát.
Törődjön ma kicsit többet az egészségével. A stresszes életmód önnek különösen sokat árthat. Este teremtsen magának nyugodt körülményeket, hangulatvilágítással, illatos olajokkal és kellemes zenével.

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Azurea, Hella nevű olvasóinkat.
Azurea: feltehetően az azúr közszóval összefüggő, latinos képzésű név. Jelentése: azúrkék, élénk világoskék
Hella: a Heléna és a Helga német becézőjéből származik.
Holnap Csanád, Emil napja lesz.

Kék Duna horoszkóp