KATRINA AND THE WAVES - WALKING ON SUNSHINE
A tárgyalásokon nagyon sikeres és hatékony lehet, és ha valamilyen vizsgára, vagy megmérettetésre kerül sor, akkor is kitűnően szerepel. Csak így tovább!
Egy kínos helyzetben mindenáron be akarja bizonyítni, hogy igaza van, pedig valahol ön is tudja, hogy téved… Este is feszült lesz, egy illatos kádfürdővel segíthetne ezen.
Magánélete folyamatos változásokon, konfliktusokon megy keresztül mostanában. Úgy érzi, folyton olyan döntések elé kényszerül, amikben lehetetlen jól választania. Próbáljon egy kis időt nyerni!
Amihez hozzáfog, sikert ígér. Délután ne maradjon otthon. Mutassa meg, ami Önben rejlik. Este menjen szórakozni. Engedje elterelni a figyelmét
Készüljön fel arra, hogy már korán reggel bedobják önt a mély vízbe. Új kihívásokkal, feladatokkal szembesül.
Ha a párja másként vélekedik is valamiről, azért még nem kellene morcosnak lennie. Próbálja meg meglátni inkább az ő elgondolásában is az igazságot
Sok feladatot kell elvégeznie a mai napon, de biztos lehet abban, hogy minden gyorsan fog menni. Most végre alkalma adódhat tisztázni egy régi félreértést, ami miatt megszakadt egy jó barátság.
Egy fontos kérdésben várhatják ma az ön döntését. Ne halogassa tovább, ma jót jeleznek a csillagok, képes lesz racionálisan választani. A párja támogatásában megbízhat!
Frissen ébred, így nyugodtabb lesz a napja is, összhangba kerülhet mindenkivel. Lesz ideje és ereje is arra, hogy előbbre vigye ügyeit, és rendezze a meglévő problémákat.
Tudomásul kell vennie azt is, hogy egyes dolgok már nem úgy működnek, ahogy régen.Ma nyugodtan hallgasson a megérzéseire, helyes útra vezérlik.
Ne tervezzen ma sokat. Ez stresszt válthat ki Önből. Összpontosítson egy dologra, amiben a legjobban kedvét leli. Így jobban fog járni.
Van valaki a környezetében, aki közeledni próbál önhöz, bár ön talán észre sem veszi ezt. Legyen nyitottabb, akkor látni fogja a kedvessége jeleit.

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Irén, Levente nevű olvasóinkat.
Irén: görög eredetű név, jelentése béke
Levente: régi magyar személynév, Árpád fejedelem legidősebb fiának neve. Jelentése: vadász
Holnap Pál, Péter napja lesz.

Kék Duna horoszkóp