- Hírek
Bármihez is nyúl, szinte maguktól megoldódnak a problémák. Pozitív gondolatai meglátszanak a kisugárzásán is, ma mindenkivel szót ért, még a nehéz helyzetekben is.
A kedvese folyton másképp értelmezi a szavait – az az érzése, semmiben sem közös már a véleményük. Pedig csak a szavak szintjén értik félre egymást.
Ha a kapcsolatában sok a ki nem mondott probléma, és az elnyomott feszültség, akkor számíthat rá, hogy ma mindez a felszínre fog törni. A további út már nem lehet a menekülés. Álljon a sarkára
Sok feladat adódik ma a családjával kapcsolatban, többször szól a telefon, és ez végül már idegesíteni fogja. Ám a tárgyalásai jó eredményeket hoznak. Este kellemes, laza órák várnak önre.
Ráérősen telik a napja, hiszen már jó előre előkészített mindent, amire a mai nap során szüksége lesz a feladataihoz.
Bölcsebben kellene osztogatnia a tanácsait. Van, aki csak félreérti a szavait, vagy épp a legrosszabbat szűri le belőle.
Rengeteg lesz a munka, alig győzi majd elvégezni. Termékeny napra készülhet.
Ha igazán sikeres akar lenni, akkor többet kell kockáztatnia. A „kitaposott út” most kevésbé célravezető. Muszáj lesz valamit újítania, lehet, hogy még a tanulásra is rá kell szánnia magát.
Jó érzéssel tölti el, hogy kapkodás nélkül dolgozhat. Délután még szórakozásra is lesz lehetősége!
A lakáskeresésnek kedvez a mai nap. Ragadja meg a lehetőségeket, és foglalkozzon komolyan ezzel a témával.
Olyasvalaki részéről érheti ma támadás, akitől a legkevésbé várta volna. Lehet, hogy nem szándékosan, de ez most mit sem számít. Azért ne reagálja túl a helyzetet.
Ha valamilyen újévi fogadalmat tett, akkor most már éppen ideje lenne, hogy meg is valósítsa. Különösen az életmód változtatással nem várhat már tovább. Keresse elő az edzőcipőjét!

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Antal, Antónia nevű olvasóinkat.
Antal: a latin eredetű név, a római Antóniusz nemzetségnévből származik.
Antónia: a latin Antonius férfinév olasz eredetű női párja.
Holnap Piroska napja lesz.

Kék Duna horoszkóp