Egyedi cím
Louane - Avenir
Kék Duna Játékszabályzat
« VISSZA

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK A KÉK DUNA RÁDIÓBAN FUTÓ JÁTÉKOKRA

A KÉK DUNA Rádió játékaiban való részvétel feltétele az, hogy a hallgató a rádióban elhangzott felhívásnak eleget tegyen; tudja, ismerje a helyes választ, vagy a felhívásban elhangzott módon kerüljön kiválasztásra. Aktuális játékunkon nem vehet részt az, aki vagy akinek családtagja az elmúlt 30 napban már játszott és nyert! Azon játékosok esetén akik nyereménye elérte, vagy meghaladta az 5000 Ft-ot ez az időszak 90 nap! Erre adásba kerülés előtt a műsorvezető rákérdez, a kapott adatokat ellenőrzi, de amennyiben a játékos valótlan információt ad és műsorba kerülés után ez kiderül, úgy a nyereménytől elesik, amely egyéb játékban kerül felhasználásra. Erről hallgatónkat telefonon tájékoztatjuk.

A játékban olyan aki, vagy akinek a hozzátartozója a játék folyamán már nyert nem vehet részt. Amennyiben az ajándék átvételéig kiderül, hogy a játékos nem vehetett volna részt és ezt a körülményt a játék során elhallgatta, nem jogosult az ajándék átvételére.

A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, tárgynyeremény, vagy szolgáltatás esetén pénzre át nem váltható. Mind partnereink kereskedelmi megjelenésének, mind a rádió saját akcióinak elsődleges célja, hogy a lehető legtöbb hallgató tudjon részt venni és nyerni játékainkban. A KÉK DUNA Rádió a nyertesek adatait rögzíti, amelyet bizalmasan kezel. Ezeket az aktuális promócióban résztvevő harmadik félnek kizárólag a nyeremény postázása, vagy eljuttatása céljából adja át.

Bármely játékunkban való részvétel feltétele, hogy a játékos elfogadja azt a játékszabályt, melyet a rádió szab. A szabályok el nem fogadása esetén a játékos automatikusan kizárásra kerül.

A KÉK DUNA Rádió játékaiban a rádió munkatársai, vagy azok rokonai nem vehetnek részt.


FOCI VB 2010

A játékban a dél-afrikai foci világbajnokság mérkőzéseire lehet tippelni. A játékban szereplő mérkőzések rendes játékidejében elért végeredményét kell megtippelni. Tehát amennyiben hosszabbításra, vagy esetleg tizenegyes rúgásokra kerül a sor azok eredménye nem számít be a tippbe, csak a kétszer 45 perces rendes játékidő. A tippelők között a világbajnokság hivatalos labdájának másolatát, az úgynevezett JABULANI TOP REPLIQUE típusú labdákat sorsolunk ki.

A játékban a honlapról elküldött tippel lehet részt venni. A mérkőzés megkezdése után elküldött szavazatok érvénytelenek. Amennyiben valaki több tippet ad le, úgy csak az utolsó tippje számít. (ugyanez vonatkozik családtagok tippjeire is: egy családból egy mérkőzésre csak egy szavazatot áll módunkban elfogadni)

A játék során mindenki csak egyszer lehet nyertes. (ez vonatkozik családtagokra is)

Hiányosan kitöltött jelentkezés nem vesz részt a játékban.

A beérkezett tippeket összesítjük és összehasonlítjuk a mérkőzés eredményével. Amennyiben csak egy játékosunk találta el az eredményt és minden tekintetben megfelel a KÉK DUNA általános játékszabályainak és az itt megfogalmazott, az erre a játékra vonatkozó szabályoknak, akkor Ő nyeri az ADIDAS JABULANI TOP REPLIQUE mintájú labdát. Ha többen is eltalálták a helyes eredményt akkor sorsolunk a helyesen tippelők között és egy szerencsés nyertesé a labda. Ha senki sem találja el a helyes eredményt, akkor azon játékosok között sorsoljuk ki a labdát, akik eltalálták, hogy melyik csapat nyer, vagy eltalálták, hogy döntetlen lett a mérkőzés a rendes játékidőben. Amennyiben  így sem található nyertes, akkor a nyeremény a  FOCI VB döntőjének nyereménye lesz és ott eggyel több labdát sorolunk ki.

A nyertes nevét a következő nap 7:20-as KÉK DUNA sporthírek előtt mondjuk be adásunkban. Az ajándékot egyeztetett időpontban stúdiónkban lehet átvenni.


Játékszabály az INGYEN TANKOLOK A KÉK DUNÁ-val játékhoz

Az ingyen tankolok egy nyereményjáték, amiben készpénzt nyerhetnek a résztvevő játékosok. A játékra több alkalommal kerül sor hétköznap 6:00-18:00 óra között. A játékban résztvevő játékos képzeletbeli üzemanyag literekért játszik, de a nyereménye valójában ennek az ára, amit literenként 300 Ft-tal számolunk át pénznyereményre. Minden egyes játék előtt a KÉK DUNA meghatározza, hogy az adott játékban mekkora a maximálisan megnyerhető üzemanyag mennyiség, amit titkosan kezel.

A játékosnak a műsorvezető bejátsza a hanganyagot amiben egymást követik a megnyerhető „literek”. A játékos „TOVÁBB”, vagy „STOP” szóval vesz részt a játékban. A játék véget ér, ha a játékos „STOP”-ot mond, vagy túlhalad az előre meghatározott maximális liter értéken. Ha a játékos állítja meg a lejátszást a „STOP” szóval, akkor annyiszor 300 Ft-ot nyer ahány liternél tartott a hanganyag. Ha a játékos „besokall”, vagyis nem állítja meg időben a literek emelkedését és túlhalad az adott játék maximális nyereményén (megszólal a „pech” szignál) akkor sajnos nem nyer semmit.

A játékban a KÉK DUNA 06-30-210-7777 nyerővonalán keresztül lehet részt venni.

A játékban a KÉK DUNA munkatársai, vagy annak rokonai nem vehetnek részt.

A játékban csak 18 éven felüliek vehetnek részt.

Az ajándék másra át nem ruházható, személyesen kell átvenni, megfelelő igazolványok bemutatásával.

Mivel a nyeremény adóköteles, az adóigazgatósági azonosító kártyát az ajándék átvételekor be kell mutatni.

A játékban rokonok egy héten belül csak egyszer nyerhetnek.
SOXOROZÓ


A játékban azok vehetnek részt akik figyelik műsorunkat és rendelkeznek egy olyan 200 forintos bankjeggyel ami megfelel a műsorvezetőnk által elmondott követelményknek.

A játékban a játékos pénzét megsokszorozzuk, szerencsés esetben akár egy 20.000 Ft-osra is becseréljük a a bankót.

Az általános játékszabályokon túl ebben a játékban fontos a születési adatok pontos bediktálása és a nyeremény átvételéhez a játékban szereplő 200 Forintos megléte. Amennyiben a játék során bediktált adatok (akár a pénz sorszáma, akár a játékos neve, akár a születési időpont) nem egyeznek a valósággal, úgy a játék érvénytelen és az nyeremény visszaszáll a nyeremény alapba.
Regisztráció
Köszöntjük Máté, Mirella nevű olvasóinkat.
Máté: bibliai név. Jelentése: Isten ajándéka
Mirella: a Mira olasz becéző továbbképzése
Holnap Mária napja lesz.