Kék Duna Szieszta
Clean Bandit/Jess Glynne - Rather Be
16. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
29 40 46 72 90
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 0
4 3 358 825
3 29 665
2 1735
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Változás júniustól: módosul a hivatali ügyintézés
Egyszerűbb és gyorsabb lesz az ügyintézés az anyakönyvi kivonatok kérésénél júliustól. A jelenlegi négyféle anyakönyvet egyetlen, személyhez kötött elektronikus nyilvántartás váltja majd fel.

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kekduna6/public_html/includes/sql_layer.php on line 301
Rendőrőrsöt avattak Téten
Átadták a Téti Rendőrőrs felújított épületét.
Megkezdte a NAV az egyszerűsített bevallás ajánlatok postázását
Országosan több mint 325 ezren, míg a Nyugat-dunántúli régióban több mint 28 ezren várhatják, hogy április 30-ig a postás házhoz hozza a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bevallási ajánlatát.
Rendhagyó földrajzórát tartottak a Duna Múzeumban
Az esztergomi Duna Múzeumba kirándulhatott április 24-én a Dusnok-Fajsz Társult ÁMK Általános Iskola hatodik évfolyama.
Pénzügyi csalás áldozatainak jelentkezését várja a rendőrség
Csalás gyanúja miatt folytat eljárást a Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ismeretlen tettes 2011-ben egy pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég nevében megállapodást kötött egy tatabányai ügyféllel, aki a remélt hitel folyósítása érdekében regisztrációs díjat és egyszeri „havi részletet” utalt át a társaság számlájára.
Szombattól permetezik a gesztenyefákat Székesfehérváron
Növényvédelmi munkákat végeznek szombattól a városban. A felhasználásra kerülő szerek a méhekre nem, a vizekre azonban kifejezetten veszélyesek. A gesztenyefákat április 26-tól május 5-ig, este 7 és reggel 6 óra közötti időszakban permetezik.
Elloptak egy Csontváry-festményt Debrecenből
A debreceni MODEM raktárából ellopták Csontváry Kosztka Tivadar és Nemes Lampérth József egy-egy alkotását, amelyeknek az értéke összesen több mint százmillió forint. Az intézmény múlt héten feljelentést tett, az önkormányzat is tud a Debrecenben példátlan bűnügyről, de a nyilvánosságot nem értesítették.
Folytatódhat a DVSC és a Győr versenyfutása az aranyért
A listavezető Debrecen és az őt hárompontos hátránnyal üldöző címvédő Győr is otthon lép pályára a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában, így a papírforma szerint a hétvégén folytatódhat a versenyfutás az elsőségért. A hajdúságiak a Kecskemétet látják vendégül. A Győr hat veretlenül megvívott meccsel a háta mögött az Újpestet látja vendégül.
Dél-koreai kompbaleset - Állítólag parancsra hagyta hátra a legénység az utasokat
Az elsüllyedt dél-koreai komp legénységének egyik tagja azt állította csütörtökön, hogy a tengerészek "parancsra" hagyták el a süllyedő hajót, hátrahagyva annak több száz utasát, többségükben diákokat. Ugyancsak csütörtökön a legénység négy tagja bocsánatot kért, amiért elhagyták a hajót, miközben az utasok még a fedélzeten voltak. A komp 29 fős legénységéből 22-en élték túl a balesetet, közülük 20 embert őrizetbe vettek. Csütörtökön 171-re nőtt a múlt szerdán történt baleset halálos áldozatainak hivatalos száma, miután búvárok újabb holttesteket hoztak a felszínre a hajóról. A kompon összesen 476 ember - köztük 323 diák - utazott, közülük mindössze 174 embert sikerült kimenteni.
Inka templomra bukkantak Peruban
Ritka falfestményekkel díszített inka templomot fedeztek fel Limától délre belga régészek.
Elaltatták Európa legidősebb koaláját
Öregkori gyengesége miatt elaltatta Európa legidősebb koaláját a duisburgi állatkert.

 

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük György nevű olvasóinkat.
György: a görög Georgiosz névből, ill. ennek a latin Georgius formájából származik. Jelentése: földműves, gazdálkodó.
Holnap Márk napja lesz.

Kék Duna horoszkóp