Kék Duna Weekend
TOTO - HOLD THE LINE
15. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
5 20 22 49 70
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 0
4 997 505
3 15 610
2 1225
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Változik a menetrend a húsvéti hosszú hétvégén
Az ünnep miatt módosul a MÁV, a Volánbusz és a budapesti tömegközlekedés menetrendje a hétvégén. A MÁV-Start vasárnap az ünnepnapi, hétfőn pedig a vasárnapi menetrend szerint indítja szerelvényeit. Az ünnep ideje alatt ahol az utasforgalom indokolja, ott a vonatok egy vagy több kocsival megerősítve közlekednek. A Volánbusznál pénteken a tanítási szüneti munkanapra, szombaton a szabadnapra, vasárnap a munkaszüneti napra, hétfőn pedig a hét első tanítási szüneti munkanapja előtti munkaszüneti napra vonatkozó menetrend érvényes.

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kekduna6/public_html/includes/sql_layer.php on line 301
Kínai Nagydíj - Hamilton nyerte az időmérő edzést
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így ő indulhat majd az élről a vasárnapi futamon.
Nem emeli a jegyárakat a Balatoni Hajózási Zrt.
Balatoni Hajózási Zrt. idén családi jegyet vezet be, amely két felnőtt és két gyermek kedvezményes hajózását teszi lehetővé - mondta Halmos Gábor vezérigazgató, hozzátéve, "Tudatos üzletpolitikai döntés volt, hogy a tavalyi szinten tartjuk a jegyárakat".
Az adóhatóság megkezdte az egyszerűsített bevallások postázását
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) megkezdte az egyszerűsített bevallások postázását. Csaknem tízezren elektronikusan a tárhelyükre, a többiek tértivevényes küldeményként, postai úton kapják meg április 30-ig.
Megtisztul a monostori Kis-Duna
Megtisztul a monostori Kis-Duna. Megoldódik a komáromiak által csak „Kis–Dunának” nevezett vízfolyás feliszapolódásának problémája. Juhász Márton környezetvédelmi referens elmondta, a Szent Pál-sziget melletti vízfolyás jelenleg rossz állapotban van.
Sértettek jelentkezését várja a rendőrség
Sértetteket keres a tatai rendőrség. Csalás gyanúja miatt egy 20 éves nő ellen folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság, aki póthajat árult egy internetes hirdetési oldalon.
Húsvéti családi napot tartanak a Magyary Zoltán Művelődési Központban
Húsvéti családi napot tartanak a Magyary Zoltán Művelődési Központban ma délelőtt 9 és dél között. 9 órától húsvéti hagyományőrző interaktív játszóház várja a kicsiket.
A virágos Tatáért
Tata több pontján alakítottak ki a társasházi lakóközösségek gyönyörű virágoskertet a ház előtt. Jungvirthné Bús Erzsébet, a Tatai Városgazda Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy cégük szívesen segít a lakóközösségeknek, ha hasonló kiskertet kívánnak kialakítani.
Az Utrechti Diákzenekar jótékonysági koncertjére várják az érdeklődőket
Az Utrechti Diákzenekar jótékonysági koncertjére várják az érdeklődőket május 1-jén, csütörtökön este 7 órára a tatai Vaszary János Általános Iskola sportcsarnokába.
Húsvét - Kézműves foglalkozások, népi játékok Eszterházán
Idén is családi program lesz húsvét vasárnap a fertődi Esterházy-kastélyban, ami már többéves hagyomány – mondta Vörös Zsuzsanna, az Eszterháza Központ kulturális szervezője. Délután a Pál-majorban kezdődnek a programok.
Megújul a Kálóczy téri rendelő
Megújul a Kálóczy téri rendelő. Az önkormányzati költségvetésből finanszírozott 140 millió forintos beruházással a városrészben élők egy helyen érhetik majd el a háziorvosi, fogorvosi, gyermekorvosi és védőnői ellátásokat.

 

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Tivadar nevű olvasóinkat.
Tivadar: a Teodor név magyar formája.
Holnap Konrád napja lesz.

Kék Duna horoszkóp