Kívánságműsor 17-21-ig
Dobrády Ákos/EMILIA - Szerelemre hangolva
29. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
13 21 44 47 52
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 2.049.176.095
4 417.300
3 8.400
2 870
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Csütörtökre az egész országra figyelmeztetéseket adtak ki
Ma sem ússzuk meg viharok nélkül. A várható heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt az egész országra figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat. Az ország jelentős részén, köztük Fejér és Komárom-Esztergom megyében a felhőszakadás miatt másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Egy-egy intenzív zápor, zivatar során rövid idő alatt akár 50 milliméternél is több eső hullhat. Győr-Moson-Sopron megyében elsőfokú riasztás van érvényben.

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kekduna6/public_html/includes/sql_layer.php on line 301
Csökkenő díjak: ha odafigyel, sokat spórolhat
A nem rég életbe lépett új tarifák eredményeként a külföldről indított hívás percdíja közel 90 forinttal, a fogadott hívások percdíja mintegy 60 forinttal lett alacsonyabb, így percenként 75 forint a hívásindítás, 20 forint a hívásfogadás, az sms pedig 30 forint.
Ifjúsági olimpia - Esküt tett a magyar küldöttség
Letette az esküt a nankingi II. nyári ifjúsági olimpiára utazó 57 magyar sportoló csütörtökön. A fogadalom szövegét két úszó, a négy évvel ezelőtti, szingapúri ifjúsági olimpián aranyérmes Kapás Boglárka, valamint Gyurta Dániel, London ötkarikás bajnoka mondta elő.
Megrendezik szombaton a velencei tóúszást
Szombaton rendezik az 5. K&H mozdulj! velencei tóúszást, amelyen az indulók három táv közül választhatnak. Az 1500 méteres távot azoknak ajánlják, akik ritkán úsznak természetes vízben, a gyakorlottabbaknak a 3000 métert javasolják. A családi táv 500 méter lesz, erre a szurkolók és nézők is benevezhetnek.
Dinnye szóródott szét az M1-es autópályán Bábolnánál
Az M1-es autópályán Bábolnánál egy dinnyét szállító kamion átszakította a szalagkorlátot, rakománya szétszóródott. A jármű a pálya Győr és Budapest felé vezető oldalán is akadályozza a forgalmat. A torlódást az autósok úgy kerülhetik el, hogy a Budapest felé tartók a 100-as kilométerszelvénynél, a Győr felé utazók pedig a 85-ös kilométerszelvénynél az 1-es útra térnek le.
Fél pályán megindult a forgalom a 81-es úton Székesfehérvár közelében
Fél pályán megindult a forgalom a 81-es út ötös kilométerénél, Székesfehérvár közelében, ahol korábban több jármű ütközött. Az elsődlegesen közölt három helyett öt jármű - egy nyerges vontató, egy kisteherautó és három személygépkocsi - ütközött össze.
A tervezett időre befejeződik az országban az őszi búza aratása
A tervezett időre, augusztus elsejére befejeződhet az országban az őszi búza aratása - közölte a Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke. Az őszí búzát a termőterület 95 százalékán már levágták. A termésátlag hektáronként 4,5 tonna, ami 0,1 tonnával kevesebb az előzetesen vártnál. Az őszi búza termésmennyisége így is 5 millió tonna körül alakul. A termés minősége a vártnál rosszabb, 40 százalék az étkezési és 60 százalék a takarmány minőség. Ezt az arányt korábban a szakemberek fordítva várták.
Szükségállapotot hirdettek ki az Ebola-járvány miatt
Libéria után Sierra Leonéban is egészségügyi szükségállapotot rendeltek el csütörtökön a régióban terjedő Ebola-járvány megfékezése céljából. Az intézkedést a nyugat-afrikai ország elnöke jelentette be. Karantén alá helyezik a halálos vírus epicentrumait, így a keleti országrész jelentős területeit. Az intézkedések legalább két hónapig lesznek érvényben.
Maláj utasszállító: a szakértők ismét nem tudtak eljutni a katasztrófa helyszínére
A nemzetközi szakértők ismét nem tudtak eljutni a Kelet-Ukrajnában lezuhant maláj utasszállító gép katasztrófájának helyszínére, mert a szakadárok megakadályozták őket ebben. A szakértői csoport a reggeli órákban próbált eljutni - immár sokadszor - a helyszínre, de a "terroristák" lezárták előttük az utat arra hivatkozva, hogy veszélyes az a környék, ahol a roncsok vannak.
Az ivóvíz-vezeték felújítása miatt van szükség forgalomterelésre a Rákóczi úton
A Rákóczi úti ivóvíz-vezetékek felújítását végzik augusztus 1-jétől, így az érintett útszakasz forgalmi rendje péntektől megváltozik. Félpályás lezárásra kerül sor, a munkálatok idején a Fehérvár Áruházzal szembeni megállóhelyen az autóbuszok nem állnak meg, az áruház melletti parkoló azonban a felújítás heteiben is üzemel majd.
I. Máltai Ifjúsági Napok
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az I. Máltai Ifjúsági Napokat rendezi Tatán augusztus 7-10-e között.

 

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Boglárka nevű olvasóinkat.
Boglárka: újabb keletű magyar név a boglárka virágnévből.
Holnap Lehel napja lesz.

Kék Duna horoszkóp