Kívánságműsor 17-21-ig
BONANZA BANZAI - INDULJON A BANZÁI
16. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
29 40 46 72 90
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 0
4 3 358 825
3 29 665
2 1735
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Felavatták a Puskás Akadémia felcsúti stadionját, a Pancho Arénát
Részesei lehetünk egy álom megvalósulásának, Makovecz Imre álmának, aki szerint nemcsak templom és iskola lehet szentély, hanem egy stadion is – mondta a Pancho Aréna megnyitása alkalmából elmondott avatóbeszédében Schmitt Pál volt köztársasági elnök, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja hétfőn Felcsúton.

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kekduna6/public_html/includes/sql_layer.php on line 301
A Barcelona egy ideig biztosan igazolhat futballistákat a nyáron
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán felfüggesztette az FC Barcelona két átigazolási időszakból történt kizárását az eredeti döntés ellen benyújtott fellebbezéssel kapcsolatos eljárás végéig.
A negyedik legmelegebb március volt az idei a feljegyzések kezdete óta
A negyedik legmelegebb márciust mérték a világon a feljegyzések kezdete, 1880 óta - közölte az amerikai Nemzeti Óceáni és Légköri Hivatal (NOAA). Idén márciusban a szárazföld fölött és az óceánok felszínén 0,71 Celsius-fokkal volt magasabb a globális átlaghőmérséklet a 20. századi 12,3 Celsius-fokos átlagnál.
Esőben, zenével búcsúztatták García Márquezt Kolumbiában
Szakadó esőben, zenével búcsúztatták kedden hazájában, Kolumbiában Gabriel García Márquez Nobel-díjas írót. Az állam elnöke, Juan Manuel Santos elmondta: García Márquezt az egész világon tisztelték, hazájában pedig Kolumbia egyetlen irodalmi Nobel-díjasának neve egészen különleges jelentést hordoz.
Több órás késéssel indult be a tömegközlekedés Bécsben
Üzemi gyűlést tartottak szerda hajnalban a bécsi tömegközlekedés alkalmazottai, emiatt a metrók, a buszok és a villamosok több órás késéssel kezdtek el közlekedni.
Évente mintegy 65 tonna heroin érkezik az EU-ba a Balkánon keresztül
A Balkánon keresztül évente mintegy 65 tonna heroint csempésznek be az Európai Unióba. A szállítmányok összértékét több száz millió euróra becsülik.
Magyarország 200 milliárdot költ a szélessávú hálózatok fejlesztésére
Magyarország a következő években mintegy 200 milliárd forintot költ a teljes szélessávú internetlefedettséghez szükséges infrastruktúra fejlesztésére - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára szerdán.
Alakuló ülés - Rogán: öt parlamenti alelnök, tíz jegyző lesz
Ahogy az előzőben, úgy az új parlamenti ciklusban is várhatóan öt alelnöke és tíz jegyzője lesz az Országgyűlésnek - közölte Rogán Antal szerdán Budapesten, az új Országgyűlés alakuló ülésének előkészületeiről tartott első egyeztetés után. A kormánypárti politikus elmondta: az öt alelnökből kettőt jelöl majd a Fidesz, egyet-egyet pedig a KDNP, az MSZP és a Jobbik.
Az oltások fontosságára hívják fel a figyelmet a védőoltási hét keretében
A súlyos fertőző betegségek elleni oltások fontosságára hívják fel szakemberek a figyelmet az európai védőoltási hét keretében; Magyarországon az évtizedekkel korábban bevezetett védőoltási rendnek köszönhetően az átoltottság 98 százalékos.
Kezdődnek a Fülemülék éjszakája programok
Országszerte mintegy 50 helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket a fülemülék énekének hallgatására április végétől május végéig.
Több a fény a Május 1. úton
Új, ledes lámpatesteket szereltek fel Tatán a Május 1. út – Komáromi út csomópontjában levő gyalogátkelőhelyek jobb megvilágítása érdekében.

 

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Béla nevű olvasóinkat.
Béla: bizonytalan eredetű régi magyar személynév. A legvalószínűbb származtatása szerint a régi magyar bél személynév -a kicsinyítőképzős alakja. A bél szó eredeti jelentése: belső rész (pl. szív)
Holnap György napja lesz.

Kék Duna horoszkóp