Kívánságműsor 17-21-ig
PITBULL/Kesha - Timber
29. heti
ÖTÖSLOTTÓ
NYERŐSZÁMAI:
13 21 44 47 52
Találat Nyeremény (nettó Ft)
5 2.049.176.095
4 417.300
3 8.400
2 870
Az ötöslottó eddigi
nyerőszámai

Online játékok
Továbbra is százszázalékos a magyar férfi válogatott
A magyar férfiválogatott egy góllal; - 7-6-ra- legyőzte a horvátok nemzeti csapatát a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfitornájának utolsó csoportfordulójában, a hétfői program zárómérkőzésén. Ezzel százszázalékos teljesítménnyel, mind az öt meccsét megnyerve végzett a B csoport élén, és jutott egyből az Eb legjobb négy csapata közé. Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese legközelebb pénteken, a döntőbe jutásért száll medencébe a Hajós-uszodában. Az ellenfél a horvát-olasz párharc győztese lesz.

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kekduna6/public_html/includes/sql_layer.php on line 301
James Rodriguez a Real Madridba igazolt
A Real Madrid kedden hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta James Rodriguezt, a brazíliai világbajnokságon a legjobb nyolc közé jutott kolumbiai válogatott sztárjátékosát, aki hat találattal a torna gólkirálya lett.
A monetáris tanács 2,1 százalékra csökkentette az alapkamatot
Újabb történelmi mélypontra, 0,20 százalékponttal 2,1 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot a monetáris tanács kedden.
Lux-díj - A három jelölt közé már nem jutott be a Fehér isten
Az első körben kiválasztott 10 esélyes film között még szerepelt, ám az Európai Parlament által odaítélt Lux-díjra jelölt három alkotás közé már nem került be Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmje.
Már a bontási munkálatok zajlanak a Karolina Kórházban
Már a bontási munkálatok zajlanak a Karolina Kórház – Rendelőintézet főépületében. A beruházás célja, hogy a mosonmagyaróvári Kórház is eleget tudjon tenni az egészségügyi reform keretében meghatározott egyenletes területi lefedettségnek, azaz hogy 15 percen belül az ország minden pontjára kiérkezzen a mentő. A jogszabályban előírt feltételeknek megfelelően sürgősségi osztályt alakítanak ki a Rendelőintézet „T” épületében.
Rendkívül adakozóak a Star Wars-rajongók
Rendkívül adakozóak a Star Wars-rajongók. A Star Wars VII. részét rendező J. J. Abrams felhívására az elmúlt két hónapban eddig 119 országból támogatták a film rajongói a produkció adománygyűjtését az ENSZ Gyermekalapja, az UNICEF számára.
Egyre több áldozata van a trópusi viharnak Vietnamban
Huszonheten meghaltak, többen eltűntek a Vietnamban tomboló trópusi viharban. A Rammasun névre keresztelt tájfun korábban Kína déli részére csapott le.
Komoly károkat okozott a vihar Csehországban
Számos helyen komoly károkat és közlekedési problémákat okozott a hétfőn késő este, illetve az éjjeli órákban Csehországon átvonuló heves zivatar és szélvihar. Prága központjában a kiadós eső következtében beázott három metróállomás csarnoka.
Körözött magyar gyilkost fogtak el Thaiföldön
Körözött magyar gyilkost fogtak el Thaiföldön. A férfi 2005-ben kézigránátot hajított egy család tagjaira Törökszentmiklóson. A támadásban egy ember meghalt, tizennégyen megsérültek.
Háromezer gyermek a Napközi Erzsébet-táborokban
Háromezer, hátrányos helyzetű kistérségben élő gyermek vesz részt az idén a napközis Erzsébet-táborokban.
Zárolás - Rétvári: a zárolás nem érinti az embereket
Miközben a költségvetési kiadások 53 százalékát az egészségügy, a szociális terület, a kultúra és az oktatás területén költi el az állam, a bejelentett zárolásnak mindössze 8 százaléka érinti a minisztériumot; és az nem érinti az emberek hétköznapjait - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára. Az államtitkár emlékeztetett rá: a zárolás ideiglenes intézkedés annak érdekében, hogy biztos legyen, tartani tudja a költségvetési hiányt Magyarország, és jelezte, ha a gazdaságélénkítő intézkedések meghozzák az eredményt, ezt az összeget év végén újra megnyithatják.

 

Gyor
Székefehérvár
Mosonmagyaróvár
Tatabánya
Esztergom
Komárom
London

Kék Duna Info
Regisztráció
Köszöntjük Magdolna nevű olvasóinkat.
Magdolna: a Magdaléna magyar alakváltozata.
Holnap Lenke napja lesz.

Kék Duna horoszkóp